REFERENCIÁK


"Ebben a boltban mindig, mindent megtalálok amire szükségem van. Legyen az elegáns, modern vagy rusztikus, fehér vagy fa jellegű, fényes vagy matt, Dóri mindent beszerez nekem. Végtelenül korrekt segítőkész és rugalmas hozzáállásuk miatt melegszívvel ajánlom mindenkinek!"

Sárándi Ágnes, Regisztrált Nemzetközi Homestaging és Styling Szakértő


"A Floor-Landban szeretek vásárolni mivel a nagy áruházakkal szemben,szakértelem, tapasztalat és rugalmas hozzállás tapasztalható. Barátságos lékör udvarias kiszolgálás."

Mikó István, szobafestő, mázoló


"Visszatérő vásárló vagyok. Hogy miért? A helyi csempe és parketta szakboltban igényemnek megfelelően tudtam vásárolni. Megfelelő árban és választékban szaktudásban, kiszolgálásban részesültem. Ajánlom az üzletet, minden vásárló jelöltnek."

Rendek Marietta, Rendek-Halom Tüzép Kft üzletvezető


"Szakszerű, udvarias, segítőkész kiszolgálásban volt részünk. A megrendelt terméket nagyon hamar, rövid határidővel átvehettük telephelyünkön. Ez a gyors, megbízható munka segített , hogy oktatási központunk felújítása-átépítése zökkenőmentesen történjen meg. Köszönjük!"

Budiás Autós-Motoros Iskola


"Cégünk hosszú évek óta áll üzleti kapcsolatban a Floor-Land Bt-vel. Azon projektjeinkhez, amelyekben hidegburkolatokkal, kapcsolódó segédanyagokkal dolgozunk, elsődlegesen tőlük szerezzük be e termékeket. Együttműködésünk töretlen, mert jó minőségű anyagokat korrekt áron forgalmazó, könnyen elérhető, rugalmas és megbízható partnerként működnek. Csak ajánlani tudjuk őket."

Betafes-Air Kft; Százhalombatta, Csenterics S. u.


"Remek termékek, maximális segítőkészség, nagyfokú rugalmasság,korrekt árak... ☺"

Gyöngyné Kovács Andrea


Köszönjük a bizalmat!