CÉGTÖRTÉNET


Cégünk, a Floor-Land Bt immáron majdnem 15 éve, 2003. február hónapjában alakult. Mikro-családi vállalkozásként indultunk, mely jelleg előnyeit a mai napig igyekszünk vásárlóink javára fordítani. Az első 3 évben csak melegburkolatok, azaz fa- és laminált parketta forgalmazásával foglalkoztunk, de hamar megmutatkozott az igény hidegburkolatok, vagyis csempék, padlólapok, s a hozzájuk kapcsolódó kiegészítő termékek, ragasztók, aljzatkiegyenítők, fugaanyagok, élvédők stb. kereskedelmére. Bővültünk tehát, s kínálatunkba bekerültek a szaniteráruk, WC-k, mosdók, kádak, zuhanykabinok, zuhanytálcák, csaptelepek, fürdőszobabútorok is.

Elsődleges célunk a kezdetekben és azóta is a százhalombattai, valamint a környékbeli lakosok kiszolgálása helyben, utazás nélkül, kedvező árakon, nagy választékkal, megfelelő minőségben, barátságos környezetben udvarias hangnemben.

Házhozszállítási szolgáltatásunk, mely Százhalombattán díjmentes, már az első időkben is nagy népszerűségnek örvendett, ezzel sok gondot leveszünk vásárlóink válláról. Ennek köszönhetően elegendő akár csak egyszer ellátogatni hozzánk, a többit már mi intézzük.

A személyes kontaktust persze mindennél fontosabbnak tartjuk, szívesen látjuk kedves vevőinket többször is üzletünkben, hiszen a megfelelő burkolat kiválasztása nem egyszerű feladat. Az emberek többsége nem határozott elképzeléssel jön el hozzánk, s a bemutatott bőséges termékkínálat amellett, hogy teret enged a fantáziának, sokszor elbizonytalanítja a vásárlókat. Néhány mondattal azonban, mellyel elképzeléseikről, ízlésükről, az adott helyiség fontos paramétereiről szerzünk információkat, több éves tapasztalatunkra, szaktudásunkra és nem utolsósorban emberismeretünkre támaszkodva nagy segítséget tudunk nyújtani a tervezésben és döntéshozatalban.

Számunkra a legnagyobb elismerés, hogy rengeteg visszatérő vevőnk van, bizonyítva azt, hogy munkákat jól végezve – a vásárlóbarát szemléletet követve - megfelelő minőségű termékeket értékesítünk.

Természetesen az egyéni igényeknek is megpróbálunk eleget tenni, így, ha van olyan termék, amely nem tartozik kínálatunkba, felkutatjuk, referenciát kérünk róla, beszerezzük, s ha úgy ítéljük meg, hogy arra érdemes, felvesszük termékpalettánkra.

Hisszük, hogy ebben a rohanó világban a biztos pont, vagyis mindenkori otthonunk kialakításában a legfontosabb, hogy olyan dolgok vegyenek körül minket, amik igazán hozzánk tartoznak, amikben jól érezzük magunkat, amik „mi vagyunk”. S mivel burkolatot hosszú időre választ az ember, ezt nyugodt körülmények között, esetleg segítő tanácsadással, együtt „ötletelve” a legjobb megtenni.

Jöjjön el hozzánk, nézzen körül, s biztosan megtaláljuk az egyéniségéhez megfelelő termékeket!

Köszönjük, hogy elolvasta!

Floor-Land Bt.