RAVAK logo Olyan modern fürdőszobákra koncentrálunk, melyek az utolsó részletig átgondolt, átfogó megoldást kínálnak.
Vásárlóinknak kádat, zuhanykabint és ajtót, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat,mosdót, fürdőszobabútort, 
csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínálunk.


Mint a fürdőszobai berendezések legnagyobb gyártója Csehországban és az 
európai piac egyik fő „játékosa”,
garantáljuk vásárlóink számára
a felelősségteljes hozzáállást, stabilitást, 
folyamatosságot és minőségi termékeket.
Nem kell feladnia elvárásait annak, aki gyönyörű fürdőszobát szeretne!

A RAVAK koncepcióknak és termékeknek köszönhetően fürdőszobáját úgy alakítja, hogy ott mindent megtaláljon, ami a kényelmes fürdéshez és zuhanyzáshoz szükséges.
A magyarországi fürdőszobai piac - új építések, felújítások - mintegy 20-25%-ába szállítunk be.


Felelősek vagyunk termékeinek hosszú távú biztonságáért, szolgáltatási hitelességünket védjük, kapcsolatainkat a legmagasabb szinten ápoljuk,

termékeinket akár 30 év garanciával kínáljuk!
05 ravak chrome kataog 2015 hr big

logo

A SAPHO márka 1990-ben alakult Jiří Ježek vezetésével, aki ez idáig egyedüli tulajdonosa és vezetője a cégnek. Ez egy cseh gyártó és forgalmazó cég, amely az elmúlt évek alatt a márka érdekes alternatíváját hozta létre a fürdőszobai piacon. Ebben az évben ünneplik 25 éves jelenlétüket a cseh piacon- reméljük, Ön is velünk együtt fog ünnepelni.

A fejlesztési stratégiának, innovációs potenciálnak és alkalmazottaink munkájának köszönhetően, jelenleg a SAPHO márka alatt teljes szolgáltatást tudunk nyújtani a fürdőszobai felszerelések területén. A modern gyártási , és raktári irányítás mellett, a SAPHO ügyfelekkel történő on-line kommunikációval, tesszük lehetővé számunkra a jelentős fejlődést


termek

logo

A HB Fürdőszobabútor Kft. – fürdőszoba bútorok gyártója és forgalmazója, egy dinamikusan fejlődő vállalat, amely sikeresen működik a magyar bútorok piacán 2003 óta. A cég fő tevékenysége – fürdőszoba bútorok tervezése és nagykereskedése kiskereskedelmi hálózaton keresztül, a hipermarketek és regionális márkakereskedők hálózatain keresztül.

A fürdőszoba bútorok tervezésénél azt szerettük volna elérni, hogy a különböző anyagi lehetőségű emberek ízlésesen tudják berendezni saját fürdőszobájukat. Aztán jött a szlogen: “Érintsd meg a szépet.”

Az ügyfeleinknek fürdőszoba bútorok széles kinálatát ajánljuk, amely magába foglalja a különböző megjelenésű, tervezésű és a konstruktív termékeket: mosdós szekrényeket, tükröket, tükrös szekrényeket, álló szekrényeket, kiegészítő szekrényeket, gyermek fürdőszoba bútorokat, valamint egyedi tervezésű bútorokat.

A HB Fürdőszobabútor Kft. fürdőszoba bútorok a hazai bútorgyártás szakmai fejlődésének nagy igazolása, akinek sikerült megtörni azt a sztereotípiát, hogy a legjobb fürdőszoba bútorok előállitása és termelése csak külföldön lehetséges. Ennek eredményeként, a bútoraink fő előnyei a megfizethető áron, jó minőségű és eredeti tervezésü kombináció lett.

A HB Fürdőszobabútor Kft. fürdőszoba bútorok jellemzői a minőség, a megbízhatóság, a szépség és a funkcionalitás. Tervezőink kifejlesztettek egy új koncepciót a modern bútorokról. A stilus az, amit kínálunk minden vásárlónknak.

Korszerű berendezéseinknek köszönhetően a fürdőszoba bútoraink nem rosszabbak, mint a külföldi bútorok, mind esztétikai mind minőségi szempontból sem. Mindezek mellett a bútoraink ára sokkal alacsonyabb, mint a külföldi gyártóké.

Figyelembe vesszük a magyar emberek életkörülményeit és rájuk koncentrálunk. Mivel a fürdőszoba túlnyomó többségében kis helyiség, ezért fontos minden talpalatnyi hely. Így a kínált bútoraink különböző szélességben kaphatóak: 30, 45, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 100, 120 cm.

Nagy árukészlet, integrált ellátás, rugalmas fizetési rendszer, tapasztalt és szakképzet munkatársak – mindez teszi a vállalatot nyereséges üzleti partnerré és megbízható fürdőszoba bútorok szállítójává. Mi elsősorban a hosszú távú kölcsönösen előnyös együttműködésre és egyéni hozzáállásra koncentrálunk minden ügyfelünknél.

Kiváló minőségű fürdőszoba bútorok elérhető áron, minőségi szolgáltatás és a tengernyi lehetőség – mi kell egy modern embernek a teljes boldogsághoz?


termek

logo

Cégünk 2000 óta foglalkozik fürdőszobabútor gyártással, évente több ezer vásárló dönt teljes megelégedettséggel mellettünk. Termékpalettánk magas minőségű, sok családból álló, változatos formavilágú és rendkívül széles elemválasztékkal rendelkezik. Az alapanyagok és szerelvények kiválasztása is hasonló alapossággal történik, melyeket korszerű gépekkel felszerelt gyártóüzemünkben dolgozunk fel. Termékeink folyamatos fejlesztések eredményei, munkánkat professzionális designer és mérnök csapat segíti. Cégünk szakértelme, elhivatottsága, minőség iránti elkötelezettsége garancia arra a célkitűzésre, hogy komplex gondolkodásunkat megtestesítő termékeink és kiegészítőink által még több emberhez eljusson fürdőszobáink új világa.


termek

logo

A Sanimix Kft. 1994-ben alakult meg és kezdte el teA rendszeres, széleskörű és alapos piackutatás eredményeként a Sanimix Kft. kiváló minőségű,
elérhető árfekvésű és a mindenkori piaci trendeknek megfelelő termékeket tud forgalmazni.

Magyarországon szinte az összes barkács és gépész áruházláncban - Praktiker, Obi, Szatmári  – megtalálhatóak a „Sanimix” márkanévvel ellátott termékeink.

Az áruházláncokon kívül kb. 200 viszonteladó partnerünk forgalmazza termékeinket az ország egész területén.

A cég Magyarországon elsőként hozta létre saját szerviz hálózatát, melynek segítségével minden problémát napokon belül kezelni és orvosolni tud országszerte,
kiemelt hangsúlyt fektetve erre a területre, szemben a többi magyarországi forgalmazóval.

A Sanimix Kft. kizárólag ÉMI és MEEI által bevizsgált, CE tanúsítvánnyal rendelkező termékeket forgalmaz.

Az elmúlt néhány évben cégünk feladatának tekintette az európai országok piacán való terjeszkedést.
A környező országok közül horvátországi, szlovákiai, bolgár és romániai partnerek is forgalmazzák termékeinket.  

Az elmúlt 16 év kitartó szakmai munkájának eredményeként a „Sanimix” márkanév az egyik legdinamikusabban fejlődő márka a csaptelepek,
zuhanykabinok, hidromasszázs zuhanykabinok és gőzkabinok területén.


termek

További cikkeink...