cersanit
Csempéket és járólapokat, burkolólapokat forgalmaz 10 éves szakmai tapasztalattal. Céljuk vásárlóik szakszerű, gyors és pontos kiszolgálása.

Termékpalettájukban megtalálhatóak a burkolólapok mellett még csaptelepek, szaniterek, masszázskabinok – kádak és építési segédanyagok.
termek

Az EGGER termékeit az innovatív megoldások és a kínálat minden elemét jellemző kiváló minőség teszi különlegessé, amelyet a legmodernebb gyártási technológiák alkalmazása garantál.
A dekoratív belső terek kialakításhoz a Zoom kollekció valamennyi elemét egymással harmonizálva tervezték.

Nemzetközileg elismert
Az új Zoom kollekciót az EGGER legjobb tervezői és trendszakemberei, aktuális tanulmányokra és piaci megfigyelésekre alapozva fejlesztették ki.
A kollekcióban laminált faforgácslapok kiemelkedően széles választéka található, amelyek az "EGGER Eurodekor“ névvel szereztek nemzetközi elismerést.
Ez a különleges faforgácslap rendkívül nagy mozgásteret enged a bútorgyártás és a belsőépítészet számára.

Stílusos támogatás
Az EGGER új design ajánlója az aktuális és jövőbeli trendeknek megfelelően,
a Zoom kollekció kombinációs lehetőségeivel 3-3 lehetséges berendezési stílust mutat be, lakossági és gazdasági felhasználásra.
A design útmutatóból inspirációt, ötleteket nyerhet otthona, illetve munkahelye testre szabásához.

logo
A történetem úgy kezdődhetne, mint egy tündérmese. Egyszer volt, hol nem volt, egy egyszerű srác, aki egy kis faluban élt. Kíváncsiságtól hajtva összecsomagolta holmiját és búcsút intve családjának elindult saját útján. Ám ezen időtlen kezdetnek befejezése is van - boldogan, míg meg nem hal - amit mindannyian remélünk, hogy elérünk saját tündérmesénkben. A boldogság és a megvalósulás ad értelmet életünknek, különösen akkor, ha ezek egy olyan szakmából erednek, amelyet szenvedélyesen szeretsz. Amikor az utak szerteágaztak előttem, bizton választottam a kevésbé járhatót, nehezebbet, talán kockázatosabbat és távolit. Elhatároztam, hogy egy olyan terméket alkotok, amit az emberek a hét minden napján használni fognak, minden olyan személynél, aki mosdót vagy mosogatót vásárol. Értékelni fogják, nem csak azon a napon és a vásárlás pillanatában, hanem évekkel később is. Úgy gondoltam, ez az a termék amire rápillantasz, használod és sok évig tökéletesnek kell lennie.

Amit alkotok, abból nem hiányozhat az esztétika és hasznosság. Egy termék, ami nem okozhat csalódást.

Bogdan Hrab

termekAz Incana burkolókövek kompozícióik a természet tökéletes utánzása, alakban és színben a természetes kövek hasonmása.
A megfelelõen kidolgozott és szabadalmazott gyártási technológia a legjobb minõségû nyersanyagokra és a precíz kivitelre épül.

A legnagyobb figyelmet a tartósságra és a részletek ügyelésére fektetjük.

Az Incana speciálisan kialakított színskálája az úgynevezett földszínekre épül, tehát azokra, amelyek a természetben szerepelnek,
a természetes kõben szereplõ jellegzetes színárnyalatok egyedi módon történõ elérése még jobban kiemeli termékünk valódiságát és dekorációs értékét.

Az Incana burkolólapok felületének sokfajta faragása valamint a lapok különbözõ vastagsága lehetõvé teszi a tökéletes fény-árnyék hatás elérését,
melynek következtében a lappal borított felületek új, egyedi kifejezést nyernek.

Az Incana homlokzati burkolókõvek kompozicíók a modernség és a hagyományos kövek szépségének és tartósságának tökéletes kapcsolata,
ezért is sokrétû felhasználásra alkalmasak, úgymint a külsõ- és belsõ homlokzatokhoz, kerítésekhez, lábazatokhoz. kandallókhoz, lépcsõkhöz stb.

Az Incana kövei jellegzetessége a nagyon magas szilárdság, fagyállóság és alacsony szívóképesség.
A fenti elõnyökhöz hozzá kell még tenni az egyszerû felrakást, mely nem igényel különösebb tudást, gyakorlatot és speciális szerszámot.

Az Incana állandó technológiai felügyelet garantálja az építóipari normáknak megfelelõ termék gyártását.